Visie

Verantwoorde, duurzame groei

Ook voor toekomstige generaties willen we de aarde leefbaar houden. Daarom investeren we in duurzame groei, met respect voor mens en milieu. Tegelijk willen we ook onze stakeholders helpen om die duurzame groei te realiseren.

Technologie kan een enorme bijdrage leveren aan die duurzame groei. Daarom werkt Cofely voortdurend aan baanbrekende, duurzame oplossingen. Waardoor beschikbare energiebronnen optimaal worden benut en energie wordt bespaard. 

Duurzaamheid kent voor ons vier dimensies: die van mens, milieu, markt en maatschappij. We weten dat samenwerkingen vaak het vruchtbaarst zijn in de zoektocht naar slimmere, betere en duurzamere oplossingen. Daarom zijn we voortdurend in gesprek met klanten, leveranciers, maatschappelijke partijen en overheden. Ook formuleren we regelmatig nieuwe MVO-doelen en geven we eerlijke informatie over de voortgang.

Cofely streeft naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk en een reductie van de CO2-uitstoot van 15% in 2015 ten opzichte van 2009. We meten en verbeteren daarom continu onze eigen impact op het milieu. 

De energie transitie

We zitten midden in de energie transitie, maar wat is het nu precies? Cofely kan u helpen om uw energiegebruik te optimaliseren met innovatieve oplossingen.